Η φωτογράφος

Η φωτογράφος

Είμαι μια φωτογράφος γάμου με έδρα την Αθήνα. Ταξιδεύω όμως σε όλο τον κόσμο για να απαθανατίσω την δική σας ιστορία αγάπης. Είμαι σύζυγος ενός πολύ γοητευτικού μουσάτου άντρα που ακούει στο όνομα Νίκος. Είμαι όμως και μαμά ενός πανέμορφου αγοριού.

Η ιστορία μου με την φωτογραφία ξεκινάει αρκετά χρόνια πριν. Γνωριστήκαμε στην εφηβεία και κάναμε καλή παρέα για πολλά χρόνια. Το πρώτο μας σοβαρό φλερτ, ήταν το 2000 όπου και πέρασα στη Σχολή Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας. Ένα φλερτ που με την πάροδο των χρόνων γινόταν όλο και πιο δυνατό. Ένα φλερτ που μετατράπηκε σε έρωτα και ένας έρωτας που έγινε αγάπη. Μια αγάπη βαθιά και αληθινή, καθώς μέσα από τα διάφορα είδη φωτογραφίας κατέληξα στην φωτογραφία γάμου. Η γαμήλια φωτογραφία είναι κάτι συναισθηματικό, κάτι που αγγίζει την ψυχή μας, κάτι αξέχαστο, κάτι αληθινό. Υπάρχουν τόσα πράγματα για να φωτογραφήσεις, τόσοι τρόποι για να δημιουργήσεις. Και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να έχεις πάθος για αυτό που κάνεις.

Σαν μαμά πια, βλέπω τον κάθε γάμο λίγο διαφορετικά. Ο όμορφος γαμπρός θα είναι μια μέρα ο γιος μου, η δακρυσμένη μαμά θα είμαι εγώ κάποτε και ο περήφανος πατέρας θα είναι ο σύζυγος μου. Δεν έχω πάει παντού αλλά σίγουρα είναι στη λίστα μου. Και αυτό γιατί έχω την καλύτερη δουλειά του κόσμου, δεν θα την άλλαζα ποτέ.

Είδες κάτι που σου άρεσε; Αν ναι, μην χάνεις χρόνο και επικοινώνησε μαζί μου για να συζητήσουμε για τις δικές σου ανάγκες φωτογράφισης!

Επικοινωνία