Άρθρα

Φωτογράφιση νεογέννητου, το πιο όμορφο καλωσόρισμα

Ήρθε η στιγμή που το μωράκι σας έκανε την εμφάνιση του! Οι πρώτες μέρες ενός νεογέννητου είναι πολύ σημαντικές αλλά και πολύ κουραστικές για όλους. Για το μικρούλι που προσπαθεί να καταλάβει όλα αυτά που γίνονται γύρω του, μιας και τώρα πια έχει αφήσει την ασφάλεια της κοιλίτσας της μαμάς του.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης, αναμνήσεις της πιο γλυκιάς περιόδου

Εγκυμοσύνη, μια περίοδος πολύ σημαντική για κάθε γυναίκα! Για κάθε οικογένεια! Κάθε νέα μανούλα ετοιμάζεται όπως νομίζει καλύτερα για να υποδεχτεί το μωράκι της. Φροντίζει γι' αυτό πριν ακόμη γεννηθεί. Από την πρώτη στιγμή που ακούει ότι θα φέρει στον κόσμο ένα μικρό πλασματάκι. Και αυτή είναι άλλωστε η δουλεία κάθε μαμάς. Να φροντίζει το μωρό της!

Διαβάστε περισσότερα

Cake Smash, μια εμπειρία διαφορετική

Κάθε πρώτη φορά στη ζωή μας είναι πάντα σημαντική. Έτσι λοιπόν και τα πρώτα γενέθλια του μικρού μας θησαυρού. Γιατί να μην τα γιορτάσετε με έναν τρόπο ξεχωριστό αλλά και πολύ διασκεδαστικό! Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο, να βάλετε το ενός έτους μωρό σας μπροστά σε μια τούρτα και να το ενθαρρύνετε να την καταστρέψει, αλλά αυτό είναι το "cake smash". H νέα τάση στα πρώτα γενέθλια του μικρού σας.

Διαβάστε περισσότερα

Είδες κάτι που σου άρεσε; Αν ναι, μην χάνεις χρόνο και επικοινώνησε μαζί μου για να συζητήσουμε για τις δικές σου ανάγκες φωτογράφισης!

Επικοινωνία